"Надрукували у Києві": СБУ викрила в Одесі розповсюджувачів антиукраїнських газет (фотофакт)

Головні виконавці акції - громадянка України, мешканка столиці, та громадянин Росії,мешканець Одеси - мали отримати за свою роботу 18 тисяч гривень.

Проросійські газети мали розповсюдити у Одесі. Фото: прес-служба СБУ.

СБУ викрила в Одесі групу провокаторів, які готували низку пропагандистських акцій під час вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні. Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України, передають Патріоти України.

"Для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні зловмисники планували поширити провокаційну друковану продукцію, спрямовану на маніпулювання громадською думкою та дискредитацію вищого керівництва держави", - зазначається у повідомленні.

Співробітники СБУ вилучили дві з половиною тонни фейкових газет схожих на офіційне видання однієї з політичних партій, представлених у парламенті. "Фальшивка містила вихідні дані та тираж, що відповідають справжньому друкованому виданню. Як встановили оперативники спецслужби, вантаж був доставлений до Одеси з Києва", - повідомили у відомстві.

Згідно з інформацією, головні виконавці акції - громадянка України, мешканка столиці, та громадянин Росії,мешканець Одеси - мали отримати за свою роботу 18 тисяч гривень. "Вони вже встигли підібрати 30 розповсюджувачів фейкового видання та орендували приміщення для зберігання газет", - зазначили в СБУ. Правоохоронці встановлюють всіх причетних до акції антиукраїнської пропаганди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...