Найбідніші "слуги народу": Стало відомо, хто з депутатів отримав компенсацію за оренду житла

Голова українського парламенту Андрій Парубій і 167 депутатів отримали по 14260 гривень з державного бюджету для компенсації вартості оренди житла або найму готельного номера в липні.

Верховна Рада. Фото: 112.ua.

У фракції "Блок Петра Порошенка" кошти з держбюджету було надано 60 зі 142 депутатів, в тому числі заступнику голови фракції Олексію Гончаренку. У фракції "Народний фронт" компенсацію отримали 43 з 81 депутата, в тому числі голова фракції Максим Бурбак і його заступник Юрій Береза. Інформація розміщена у відповіді апарату Ради на відповідний запит, передають Патріоти України із посиланням на LB.ua.

В "Об'єднанні "Самопоміч" бюджетні кошти отримали 15 із 26 депутатів, в тому числі голова фракції Олег Березюк і його заступник Олег Лаврик. В "Опозиційному блоці" - 11 із 43, в тому числі співголова фракції Олександр Вілкул, а також депутати Дмитро і Михайло Добкіни.

Також отримали компенсацію 10 з 23 депутатів групи "Партія "Відродження"; 5 з 19 депутатів групи "Воля народу" (в тому числі Сергій Мельничук); 6 із 21 депутатів фракції Радикальної партії Олега Ляшка, а також 4 з 19 депутатів фракції ВО "Батьківщина". Також компенсацію отримали 13 з 42 позафракційних депутатів, зокрема Андрій Денисенко, Євген Мураєв і Володимир Парасюк.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...