Найгарячіше на Маріупольському напрямку, є поранені, - штаб АТО

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 69 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі.

Українські військові. Фото: medium.pp.ua.

За минулу добу загиблих військових немає, шестеро отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, передають Патріоти України з посиланням на Інформаційний центр РНБО.

Протягом минулої доби російські окупаційні війська 69 разів відкривали вогонь по позиціях АТО на Донбасі. 38 випадків, застосування зброї ворогом зафіксовано на Маріупольському напрямку. Зокрема, поблизу Водяного супротивник вів вогонь із забороненої Мінськими домовленостями 122 мм артилерії. Під обстріли 120 мм мінометів потрапили наші опорні пункти у Талаківці, Березовому та Красногорівці. Крім цього, ворожі безпілотники вели повітряну розвідку неподалік Широкиного, Павлополя, Новотроїцького.

Неспокійною ситуація залишається і на Донецькому напрямку. Російські окупанти з артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів били по нашим військам у Луганському. Також із мінометів, великокаліберних кулеметів та гранатометів ворог обстріляв українських воїнів у Новоселівці Другій, а поблизу Зайцевого вів вогонь із БМП, гранатометів та стрілецької зброї. На Луганщині було відносно тихо.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. ...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...