Найкоротше "перемир'я": Росіяни вже порушили домовленість про припинення вогню на Донбасі - штаб АТО

Окупанти вчергове доводять, що домовлятись з ними немає сенсу.

Ілюстрація:http://vgolos.com.ua/

Бойовики не дотримуються режиму припинення вогню на Донбасі. Про це йдеться в заяві штабу АТО в Facebook, передають Патріоти України.

"Починаючи з 00:00 24 грудня 2016 року по всій лінії розмежування в зоні проведення АТО був введений режим тиші. І вже через 25 хвилин після півночі бойовики почали провокаційний вогонь зі стрілецької зброї по наших позиціях в районі Жовтого на Луганському напрямку.

З тих же видів озброєння з 6:54 до 7:10, а пізніше з 9:30 до 9:45 - по Мар'їнці (Донецька область. - ред). Широкиному (Донецька область. - ред) обстрілювали з 9:54 до 10:10 ", - відзначили в штабі АТО.

Повідомляється, що о 10:25 почався також обстріл Новотроїцького Донецької області зі стрілецької зброї. "Українські військові на провокації не відповідали", - додали в штабі.

У Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню заявляли, що о 00:00 24 грудня по всій лінії зіткнення встановлений режим тиші.

21 грудня тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилася про припинення вогню з 24 грудня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...