Хіти тижня. "Наймиролюбніша імперія" огризається: Путін погрожує Швеції

При цьому Путін зазначив, що істерика у Росії не почнеться і вона не стане націлювати на Швецію ядерні ракети. Однак чи можна вірити усьому, що говорить російський президент?

Тепер Путін погрожує Швеції. Фото: Фокус.

Президент Росії Володимир Путін попередив, що якщо Швеція вступить в НАТО, то це негативно позначиться на її відносинах з РФ. Про це він сказав на полях Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ), передають Патріоти України із посиланням на ТАСС.

"Якщо Швеція приєднається до НАТО, то це вплине на наші відносини в негативному плані, тому що ми будемо вважати, що з цього боку - з боку Швеції - до нас інфраструктура військового блоку наближається, і ми повинні будемо думати, як нам реагувати на додаткову загрозу", - заявив Путін.

"Ми будемо сприймати (вступ Швеції в НАТО) як додаткову загрозу для Росії і будемо думати, як нам відрізати ці загрози" – додав він. При цьому Путін зазначив, що істерика у Росії не почнеться і вона не стане націлювати на Швецію ядерні ракети. Більше року тому глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що його країна вживатиме військово-технічні заходи, якщо Швеція вступить в НАТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...