"Нам не потрібні європоліцаї!": Ватажки "ЛНР" вирішили вижити ОБСЄ з Луганська за допомогою студентів (фото)

Пікетники заявили, що будуть приходити під офіс ОБСЄ, поки представники місії "не виправляться".

Луганська молодь проти ОБСЄ. Фото: ЛИЦ.

Представникам місії ОБСЄ довелося ще раз пояснювати молодим сепаратистам Луганська суть роботи організації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на терористичний сайт ЛИЦ.

"ОБСЄ об'єднує 57 країн світу. Це країни Європи і СНД. Ці країни отримали мандат в рамках Мінських домовленостей робити моніторинг. Ви бачите тут дві машини (моніторингової місії), їх мало, тому що всі інші машини перебувають, в тому числі, на лінії розмежування для того, щоб зафіксувати не дай Бог порушення Мінських домовленостей. Ми тут для того, щоб люди знали, що тут насправді відбувається. Ми не поліцейська, а моніторингова місія", - заявив представник місії.

Або до протестуючих так і не дійшли завдання роботи місії, або ця акція носить провокаційний характер - пікетники заявили, що не задоволені відповідями ОБСЕшніков. "Закрили Станицю, закрили ще багато пропускних пунктів. Їх прямий обов'язок про це говорити і намагатися якось виправити ситуацію. Якщо вони цього не хочуть робити, то вони нам тут не потрібні", - заявив один зі студентів. При цьому пікетники сказали, що будуть приходити під офіс ОБСЄ, поки представники місії "не виправляться".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...