Нардеп "послав" Печерський суд з його рішенням вибачитись перед Сашею Стоматологом

Окрім того, Антон Геращенко заявив, що буде добиватися відкритого судового процесу над Януковичем.

Антон Геращенко. Фото: kievvlast.com.ua.

Народний депутат та радник міністра МВС Антон Геращенко розповів, що на рішення суду про непричетність сина Януковича до розстрілів на Майдані, обов’язково буде подана апеляція. Про це він розповів в ефірі одного українського телеканала, передають Патріоти України.

Геращенко вважає, що Олександр Янукович разом із своїм батьком обов’язково понесуть покарання за скоєні злочини. За його словами, стосовно даних осіб є кримінальна справа щодо створення злочинної організації. Також, вже пред’явлено звинувачення за розкрадання державних коштів. Наразі Олександр Янукович перебуває у розшуку.

Нардеп заявив, що не збирається виконувати рішення Печерського суду, який зобо'вязав його принести вибачення Олександру Януковичу. «Я думаю, що Апеляційний суд прислухається до моїх аргументів, і це рішення буде скасовано. Що стосується цього позову, то це цивільний позов. Це питання того, що Олександр Янукович вимагає вибачень з боку МВС і моїх. Ніяких вибачень синові президента Януковича і злочинцеві я приносити не буду... Це Олександр Янукович намагається захистити те, чого у нього немає, - честь і гідність», – розповів депутат.

Окрім того, Геращенко заявив, що буде добиватися відкритого судового процесу над Януковичем. Раніше стало відомо про рішення Печерського районного суду Києва, яким визнано недостовірною та принизливою інформацію про нібито причетність Олександра Януковича до розстрілів під час Революції Гідності.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...