Нардеп Вінник судиться з прикордонниками: Не випускають "слугу народу" за кордон через астрономічні борги

В листопаді минулого року народного депутата від БПП Івана Вінника обмежили в праві виїзду за межі України у зв’язку з багатомільйонною заборгованістю перед «Альфа Банком» і «ПриватБанком».
Іван Вінник. Фото: Гордон.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенко Іван Вінник намагається оскаржити дії прикордонників, які не випускають його за кордон через невиплачений борг в 350 мільйонів гривень. Новину передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

22 серпня Вінник подав до Окружного адміністративного суду Києва позов до Державної прикордонної служби. «Народний депутат намагається оскаржити дії прикордонників, які, виконуючи рішення столичного Апеляційного суду, не випускають його за кордон, через непогашену перед банками заборгованність в 350 мільйонів гривень», — йдеться в повідомленні.

За їхніми даними, засідання з розгляду позову депутата-боржника призначено на 8 вересня. Справу розглядатиме суддя Павло Григорович. На даний момент, заборгованість депутата погашається шляхом примусового стягнення 20% (близько 3 500 грн в місяць) із заробітної плати через апарат Верховної Ради.

Як відомо, в листопаді минулого року народного депутата від БПП Івана Вінника обмежили в праві виїзду за межі України у зв’язку з багатомільйонною заборгованістю перед «Альфа Банком» і «ПриватБанком». Нардеп Вінник відомий своєю медійною активністю, спрямованою на тлумачення виключно «позитивних», дій, рішень президентської команди.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...