Нас примушували переслідувати певних людей: У Черкасах патрульні дали прес-конференцію про корупцію в поліції (відео)

Керівник патрульної поліції Олександр Кокоба вже прокоментував демарш своїх підлеглих. Він пов’язує їхні дії з тим, що вони усі відсторонені від служби з різних причин, тому і намагаються його дискредитувати.

Олександр Кокоба. Фото: Дзвін.

Сьогодні четверо черкаських патрульних, серед них керівники поліцейських підрозділів, дали прес-конференцію щодо корупції у лавах патрульної поліції міста Черкаси. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на dzvin.news.

Вони розповіли, що їхній керівник Олександр Кокоба постійно переслідує своїх підлеглих, тисне на них, якщо ті відмовляється виконувати його злочинні накази. Серед таких наказів, зокрема поліцейські називають наказ переслідувати деяких депутатів та громадських активістів та штрафувати за будь-якої нагоди.

– Наше керівництво давало нам злочинні накази. Накази в жодному разі не зупиняти конкретні автомобілі. Ми мали телефонувати керівнику, в якого був список, і питати, чи можна зупиняти автомобіль, чи ні… Нам надали список автомобілів депутатів, яких ми мали за будь-яким приводом зупиняти і притягати до відповідальності, – розповіла причини демаршу командир 3-ої роти патрульної поліції Черкас Світлана Андарак

Серед політиків, яких за версією патрульних Кокоба змушував переслідувати, депутат обласної ради Булатецький та заступник міського голови Шевченко. Два екіпажі патрульних мали будь-що оштрафувати та відібрати автомобіль у Геннадія Шевченка. Варто зазначити, що Булатецький і Шевченко не раз публічно заявляли, що їх патрульні переслідують.

Сам же керівник патрульної поліції Олександр Кокоба вже прокоментував демарш своїх підлеглих. Він пов’язує їхні дії з тим, що вони усі відсторонені від служби з різних причин, тому і намагаються його дискредитувати. Таку ж думку висловили і численні присутні на скандальній прес-конференції черкаські громадські активісти “Самооборони” та “Автомайдану”. Які фактично звинуватили в брехні, неадекватності та надмірній жорстокості “патрульних-розкольників”.

На чиєму боці правда в цій історії – невідомо. Швидше за все правда, як завжди десь посередині. І керівництво патрульних, і самі “патрульні-правдошукачі” не викликають абсолютної довіри.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...