Наслідки допінг-скандалів: Молоді російські спортсмени готові змінити громадянство - олімпійська чемпіонка з РФ

Олена Ісінбаєва повідомила, що анітрохи не засуджує таке рішення молоді.

Олена Ісінбаєва. Фото:www.metronews.ruОлімпійська чемпіонка зі стрибків з жердиною росіянка Олена Ісінбаєва повідомила, що у неї є інформація про те, що багато молодих спортсменів бажають поміняти паспорт РФ, бо вважають, що в Росії їм не світять великі досягнення. Так Ісінбаєва прокоментувала заборону російським легкоатлетам брати участь в Олімпіаді в Ріо, передають Патріоти України з посиланням на replyua.net.

Олімпійська чемпіонка також повідомила, що анітрохи не засуджує таке рішення молоді, але зазначила, що перш, ніж виступати за іншу країну, атлет повинен мінімум два роки не виступати за ту країну, громадянином якої він зараз є.

На питання журналістів, чи готова спортсменка сама до зміни громадянства, Ісінбаєва відповіла, що вона залишиться відданою Росії і, якщо не потрапить на Олімпіаду в Ріо, то в цьому році завершить свою спортивну кар'єру.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...