Нацбанк трясеться, як холодець: НАБУ почало кримінальне провадження щодо "правої руки" Гонтаревої

Провадження було зареєстровано в п'ятницю, 10 лютого.

Катерина Рожкова. Фото: umoloda.kiev.ua.

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) зареєструвало кримінальне провадження за фактом оприлюднених записів телефонних розмов заступника глави Національного банку (НБУ) Катерини Рожкової. Про це журналістам повідомив глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передають Патріоти України із посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Він підкреслив, що провадження було зареєстровано в п'ятницю, 10 лютого. "Там за фактом, немає ніяких підозр", - сказав Холодницький, підтвердивши, що справа відкрита по "плівках" Рожкової.

10 листопада 2016 року Рожкова заявила, що її прослуховують. У цей день в ЗМІ були опубліковані записи телефонних розмов Рожкової з бізнесменом, акціонером "Платинум Банку" Борисом Кауфманом і радником глави цієї фінустанови Дмитром Зінковим. Заступник голови НБУ підтвердила, що записи справжні. Глава Служби безпеки України Василь Грицак заявляв, що СБУ проведе перевірку за цим фактом.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...