"Навіть у одному ліфті не хочуть їхати": Російські спортсмени стали ізгоями у олімпійському селищі

Олімпійці із РФ, яким дозволили брати участь у змаганнях, ображаються, що до них ставляться, як до прокажених.
Російським спортсменам у Південній Кореї ніхто не радіє. Фото: РБК.

Призер Олімпійських ігор російська ковзанярка Ольга Фаткуліна розповіла про зміни у ставленні іноземних спортсменів до атлетів з Росії, передають Патріоти України.

"Я відчуваю на собі косі погляди. Також чула, що інші ковзанярі обговорювали ситуацію. Деякі з них відмовляються їздити з тобою в одному ліфті. Виникає відчуття незручності і образи, тому що ти не можеш відстояти своє чесне ім'я", - цитує Фаткуліну Чемпіонат .

Також вона поділилася думкою про небажання Міжнародного олімпійського комітету допускати ряд виправданих російських спортсменів до Ігор 2018. "Перша думка, яка виникає в голові, - що нас, Росію, бояться, тому що не допускають сильних спортсменів. Можливо, на нас ображені за перемогу на Іграх в Сочі. Інших логічних пояснень у мене немає, тому що МОК ніяк не аргументує відсторонення атлетів ", - вважає Фаткуліна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...