Не через газ: У центрі Миколаєва вибухнув житловий будинок (фото, відео)

За попередньою версією, вибух стався з вини чоловіка, який зараз з опіками перебуває в лікарні.

Наслідки трагедії. Фото:news.pnУ середу, 20 вересня, в центрі Миколаєва в 4-квартирному житловому будинку на вул. Севастопольській прогримів потужний вибух. В результаті постраждав 31-річний чоловік, він отримав сильні опіки і знаходиться у вкрай важкому стані. Також в результаті вибуху в будинку повилітали вікна і двері. Про це пише Преступности.нет, передають Патріоти України.

Спочатку головною версією НП називали вибух газу, але начальник управління НС та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради Олександр Герасименя заявив, що причиною був не газ.

"Газові прилади були вимкнені, вони не зруйновані. Тому припускати, що це був вибух газу, малоймовірно. Це вибух якоїсь суміші, або, можливо, пороху. Зруйновано внутрішні перегородки, тріщини по зовнішній стіні", - зазначив Герасименя.

Герасименя також заявив, що, за попередньою версією, вибух стався з вини чоловіка, який зараз з опіками перебуває в лікарні. Також було встановлено, що з самого початку була пожежа, яка призвела до вибуху.

Прес-секретар УОЗ Миколаївської ОДА Юрій Багрянцев на своїй сторінці в Facebook повідомив, що 31-річний потерпілий знаходиться в украй важкому стані.

"Термічні опіки 2-3 ступеня. Пошкоджено понад 75% поверхні тіла. Зараз медики виводять пацієнта зі стану важкого шоку. Все необхідне обладнання і медикаменти в наявності. Говорити про прогнози поки рано, проте медики докладають усіх зусиль для порятунку життя пацієнта", - написав він.

Також одна з мешканок будинку розповіла про те, як стався вибух.

"Збиралася на роботу. Почала сипатися стіна, я стала вибігати до дверей, і вже біля самих дверей впала від вибуху. Вийшла на вулицю, а коли поверталася за документами, вже стіна в кімнаті була повністю зруйнована і почалася пожежа у сусідів", - розповіла жінка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...