Не довіряйте "доброзичливцям": Клієнтів ПриватБанку попередили про нову шахрайську схему

Шахраї спокійно можуть зателефонувати клієнтам вже державного ПриватБанку і попросити у них особисті дані начебто для відкриття рахунку в Ощадбанку.

ПриватБанк попередив про шахрайства з картками. Ілюстрація: ЖЖ.

Олег Гороховський нагадав, що націоналізація ПриватБанку виявилась на руку картковим шахраям. Він пояснив, перед якою небезпекою опинилися клієнти головного системного банку країни. Про це колишній перший заступник голови правління ПриватБанку написав на своїй сторінці у соцмережі, передають Патріоти України.

За його словами, тепер шахраї спокійно можуть зателефонувати клієнтам вже державного ПриватБанку і попросити у них особисті дані начебто для відкриття рахунку в Ощадбанку. Він пояснив, що такому розкладу подій сприяють новини про «підготовку об’єднання» Привату з Ощадом.

«З вересня 2014 року ми з Дмитром Дубілетом і Михайлом Рогальським оголосили аферистам нещадну війну. Зменшили фрод на порядок, а деякі жанри афер взагалі знищили. За це навіть нагороду отримали від платіжних систем, за безпеку розрахунків або щось в цьому дусі», - нагадав він.

Після цього Гороховський зауважив, що тепер у ПриватБанку «на три розумних людини менше». Він також нагадав, що клієнти Привату продовжують покидати його, обираючи натомість інші фінустанови, які, за його словами, «захищені» хіба що, антивірусом Касперського. «Але, в принципі, вже, по-моєму, навіть 90-річна пенсіонерка знає, що нікому не можна повідомляти свій CVV код))», - підсумував він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...