Не гірше англійської королеви та й врізати дуба може раніше: У Росії пропонують провести репетицію похорону Путіна

Таке шоу могло б сильно освіжити обстановку, особливо якщо це відбуватиметься на повну програму, раптово і без зайвих роз'яснень, не уточнюючи, що це репетиція.

Ілюстрація:styler.rbc.ua

Провести репетицію похорону президента РФ Володимира Путіна запропонував російський публіцист Олександр Невзоров. Він узяв приклад із Великої Британії. Там, за його словами, провели секретну репетицію смерті королеви Елизавети ІІ, передають Патріоти України.

"У них відрепетирують все: скільки тіло лежатиме в Вестмінстерському абатстві, хто виголошуватиме промову, які бальзамувальні техніки будуть застосовувати. От чому такого немає в Росії, виникає природне запитання? Такі репетиції могли б стати, по-перше, теж прекрасною традицією і великим всенародним шоу. Зрештою, чим Володимир Володимирович гірший, аніж якась Єлизавета Друга?" - сказав публіцист.

Він стверджує, що таке шоу могло б сильно освіжити обстановку, особливо якщо це відбуватиметься на повну програму, раптово і без зайвих роз'яснень, не уточнюючи, що це репетиція.

"Це можна було б проводити тричі на рік, як навчання з цивільної оборони. Чорні стрічки. Попи надриваються. Панахида, дзвони. І потім так само раптово оголошується, що це були навчання. І занурена в скорботу країна відразу ж влаштовує божевільне потужне свято: Президент воскрес! Воістину воскрес! Як усім добре. І Англії б втерли, між іншим, ніс зі своїми кволими репетиціями національного сирітства", - підсумував він.

Джерело: Эхо Москвы

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...