"Не кажи "гоп", поки не відірвався від землі": У мережі затролили екс-прокурора ГПУ Суса, затриманого НАБУ

Затриманий напередодні Дмитро Сус перед вильотом з аеропорту "Бориспіль" опублікував на своїй сторінці фото літака, тим самим давши НАБУ прямий натяк про свої наміри.

Дмитро Сус. Фото:http://umoloda.kiev.ua

Затриманий напередодні детективами НАБУ скандальний екс-чиновник ГПУ Дмитро Сус перед спробою покинути територію України сам видав своє місцезнаходження, чим, можливо, і скористалися співробітники антикорупційного відомства. Про це пише волонтер Роман Синіцин у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

Як свідчать скріншоти, опубліковані Синіциним, Сус перед вильотом з аеропорту "Бориспіль" опублікував на своїй сторінці фото літака, тим самим давши прямий натяк про свої наміри.

Вже через кілька годин після публікації фото, НАБУ оголосило про затримання прокурора.

Такий ляп Суса викликав цілу хвилю насмішок і тролінгу в соцмережі:

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...