Не нашкодити іміджу Путіна: У РФ висловили тривогу через зниклі тіла вбитих у Сирії "вагнерівців"

Як стало відомо, рідні загиблих найманців побачать їх тіла аж після виборів президента РФ.

Ілюстрація:АСН

Тіла загиблих в Сирії найманців "Вагнера" доставлять рідним в Росії вже після виборів президента. Про це заявив отаман козацького руху Калінінградської області Євген Лабудін, передають Патріоти України з посиланням на Настоящее время.

"Ми так розуміємо, що тіла будуть доставлені після виборів, щоб не розбурхувати громадськість і не нашкодити іміджу діючої вищої влади, кандидата в президенти Володимира Путіна. Це жахлива ситуація", - розповів Лабудін.

Зокрема, видання поспілкувалося з вдовою загиблого "вагнерівця" Володимира Логинова. Вона підтвердила, що не отримала тіло чоловіка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...