Не ризикуйте без необхідності: ДСНС просить водіїв не виїжджати за межі населених пунктів через негоду

Найбільше погіршення погодних умов очікується в південній і центральній частині України, у зв'язку з чим оперативні штаби Херсонської, Одеської, Миколаївської областей вже переведені на посилений режим роботи.
Погода у найближчі дні тільки погіршиться. Фото: РБК.

Державна служба надзвичайних ситуацій (ДСНС) закликала водіїв не виїжджати за межі населених пунктів в період святкових днів через погіршення погодних умов. Про це повідомив глава ДСНС Микола Чечоткін на засіданні оперативного штабу з приводу ускладнення погодних умов в Україні, передають Патріоти України.

"Я звертаюся до власників автотранспортних засобів та керівників автотранспортних підприємств з проханням утриматися від виїзду за межі населених пунктів, особливо це стосується Одеської, Миколаївської, Черкаської, Херсонської, Кіровоградської, Полтавської областей", - зазначив глава ДСНС.

За словами Чечоткіна, найбільше погіршення погодних умов очікується в південній і центральній частині України, у зв'язку з чим оперативні штаби Херсонської, Одеської, Миколаївської областей вже переведені на посилений режим роботи, а рух вантажного транспорту на трасах цих областей обмежений.

"На дорогах працює снігоприбиральна техніка. Зараз встановлено понад 3,5 тис. пунктів обігріву, їх адреси є на сайті облдержадміністрацій", - Чечоткін. Присутній на засіданні віце-прем'єр Геннадій Зубко заявив, що контроль за роботою оперативного штабу в Одеській області візьме голова ДСНС. Як відомо, в Україні 6-7 січня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури в 15 областях вночі до 13-19° морозу, місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...