Не сховався: У Грузії затримали організатора нападу на Євромайдан в Харкові

31-річного підприємця Романа Добрянського підозрюють в організації "тітушок", які били учасників пікету біля Академії внутрішніх справ МВС.

Євромайдан у Харкові. Фото: glavnoe.ua.

У Грузії затримали одного з організаторів нападу на активістів Євромайдану 19 лютого 2014 року в Харкові. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

31-річного підприємця Романа Добрянського підозрюють в організації "тітушок", які били учасників пікету біля Академії внутрішніх справ МВС. Активісти намагалися блокувати ворота Академії, щоб не дозволити керівництву вивезти курсантів розганяти Майдан в Києві. З кийками на них кинулися кілька десятків невідомих.

Від слідства чоловік переховується вже майже два роки. У разі екстрадиції та судового вироку йому загрожує до семи років позбавлення волі. "Ця людина довго перебувала в розшуку, і нарешті до нас надійшла інформація про те, що її затримано. Прокуратурою вже підготовлений пакет документів для екстрадиції, у найближчі дні ці документи будуть відправлені до Києва, і ми сподіваємося, що найближчим часом ця людина буде екстрадована на територію України і постане перед судом", - розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, передає "5 канал". Прокуратура готує документи для екстрадиції Добрянського з Грузії.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...