"Не ЛНУ!": журналістам стали відомі прізвище та місце роботи блондинки на Porsche Cayennе

Скандальна псевдодоцент виявилася працівником юридичного відділу будівельної компанії.

"Доцент" у шубі. Фото: Турка.

Блондинка на Porsche Cayennе, яка у Львові, порушивши правила дорожнього руху, поскандалила з поліцією і представилася викладачем Львівського національного університету імені Івана Франка, насправді працює абсолютно в іншому місці. Про це повідомляє Турка, посилаючись на достовірні джерела. Новину передають Патріоти України.

Жінку звуть Світлана Євгенівна Галюк, вона начальник юридичного відділу ТОВ "Галицька будівельна компанія", яка знаходиться у Львові на вул. В. Липинського, 36. Зазначається, що в 2012 році ухвалою Львівської міської ради її кандидатуру було подано в список присяжних районних судів Львова.

Цікаво, що Галюк дійсно захистила кандидатську дисертацію на тему "Порівняльно-правова характеристика джерел мусульманського права". Але вона жодного дня не працювала і не навчалася в ЛНУ ім. І. Франка. Науковим керівником жінки була професор Людмила Андріївна Луць, яку називають "ворогом преси" у Львові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...