Небезпечне "чорне золото": У Росії палає нафта (фото)

​Причини загоряння на нафтовій свердловині поки що не називаються.

У республіці Комі зайнялася найтова свердловина. Фото:http://tass.ru

Займання нафтової свердловини відбулося сьогодні в Республіці Комі на родовищі імені Алабушина. Про це повідомило головне управління МНС Росії по регіону, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Десятого квітня в Центр управління в кризових ситуаціях надійшла інформація про займання нафтосвердловини №2 на родовищі імені А. Алабушина в 180 км від міста Усинськ. Свердловина належить "Лукойл-Усинскнефтегаз". Постраждалих і загиблих немає", - уточнили в регіональному главку МНС.

За даними відомства, на місце пожежі направлені підрозділи Усинського пожежно-рятувального гарнізону. Для підвозу води залучено 18 одиниць техніки ТОВ "Лукойл-Комі". Всього для ліквідації наслідків залучено 69 осіб, в розпорядженні яких 32 одиниці техніки. Створено резерв, до місця події направлено оперативну групу МНС.

"Причини загоряння поки не називаються, уточнюються. Ситуація дещо ускладнена тим, що свердловина далеко знаходиться, були проблеми зі зв'язком", - пояснили агентству в ГУ МНС по регіону.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...