"Небезпечні, як ІДІЛ": У Євросоюзі вирішили боротися з пропагандистами Russia Today

Влада ЄС закликає боротися з російською медіа-пропагандою, яка оцінюється нею як «ворожа».

Російську пропаганду прирівняють до терористів. Фото: 112 Україна.

Інформаційне агентство Newsader пише, що 23 листопада Європейський парламент буде голосувати за резолюцію під назвою «Стратегічні комунікації ЄС як протидія пропаганді третіх сторін». Якщо документ ухвалять, російська пропаганда буде прирівняна у ЄС до терористів «Ісламської держави», передають Патріоти України.

У резолюції влада ЄС закликає боротися з російською медіа-пропагандою, яка оцінюється нею як «ворожа». Зокрема, в документі вказується, що Європейська комісія і держави-члени повинні вести боротьбу з російською інформаційною агресією так само, як з тероризмом у всіх його проявах. Європейський парламент, затвердивши резолюцію, зобов'яже держави-члени ЄС до виділення окремого фінансування на контрпропаганду.

Також резолюція містить перелік російських інформаційних ресурсів, які визнані «особливо небезпечними» - фактично, це перелік інформаційних терористів Кремля, які несуть в собі небезпеку і шкоду, не меншу, ніж терористичні угруповання ісламських екстремістів. У нього потрапили телеканал «Russia Today», псевдоінформаційне агентство «Sputnik», спеціальний фонд «Русский мир» та інші. Підставою для такого рішення ЄС стала стратегічна мета Кремля розколоти за допомогою пропаганди Європейський союз, розвивати в європейських країнах політичні партії популістів і радикалів, дестабілізувати ситуацію і роз'єднати європейські суспільства.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...