Небезпечний рейс: У Хмельницькому чоловік погрожував пасажирам автобуса гранатою (фото)

45-річний чоловік служив у зоні АТО і, повертаючись додому, прихопив із собою "сувенір".

Чоловік віз гранату у кишені. Фото: прес-служба Нацполіції.

У Хмельницькому співробітники карного розшуку затримали чоловіка, який їхав у рейсовому автобусі з гранатою РГМ і, перебуваючи в нетверезому стані, погрожував пасажирам скористатися боєприпасом. Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції, передають Патріоти України.

45-річний чоловік служив у зоні АТО і, повертаючись додому, прихопив із собою небезпечний "сувенір". За його словами - для власних потреб. Весь час, поки пасажир їхав в автобусі, небезпечний боєприпас був у нього в кишені.

За словами фахівців вибухотехнічної служби, якби зловмисник заздалегідь не вийняв із гранати запал, трагедія могла б відбутися в будь-який момент, оскільки особливість гранат наступальної дії в тому, що вони здатні вибухати від найменшого удару чи поштовху.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...