Нема ресурсів: У РФ назвали кількість військових, які необхідні Путіну для масштабного наступу на Україну

Екс-радник президента РФ Ілларіонов вважає, що Путін з самого початку не планував відкрите військове вторгнення на українську територію.

Російські військові. Ілюстрація:OGO.ua

Для повноцінного військового вторгнення РФ на територію України, необхідно близько мільйона російських військових. Про це повідомив колишній радник Володимира Путіна, російський економіст Андрій Ілларіонов у своїй колонці для Апострофа, передають Патріоти України.

За його словами, Путіним з самого початку не планувалося відкрите військове вторгнення в Україну.

"Від Брянська на півночі до Таганрога на півдні на російській стороні були зосереджені регулярні збройні частини чисельністю не більше 50 000 чоловік. Цих військ було абсолютно недостатньо для того, щоб проводити якусь помітну операцію проти України", - повідомив експерт.

За його словами, для ведення навіть не дуже інтенсивних бойових дій, РФ знадобиться набагато більше військових.

"Для того, щоб вести масштабну операцію по захопленню Південної чи Східної України, тих восьми областей, про які говорив Путін, навіть у тому разі, якщо такого роду воєнні дії будуть носити не занадто жорсткий характер, необхідне угруповання чисельністю близько 1 мільйона осіб", - вважає Ілларіонов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...