Невідомі обчистили будинок Тарути: винесли більше 100 тисяч гривень та банківські картки

Крадіжка сталася вночі, коли родина політика спала.

Сергій Тарута. Фото:www.youtube.com

Злодії винесли з будинку нардепа, екс-глави Донецької області Сергія Тарути приблизно 150 тисяч гривень, особисті речі та банківські картки. Про це пише сайт УНН, інформують Патріоти України.

Крадіжка сталася вночі, коли родина політика спала. Зловмисники проникли в приміщення, зламавши пластикові двері на першому поверсі приватного будинку.

"З будинку зникли особисті речі політика, банківські картки, грошові кошти в сумі понад дві тисячі євро, 2,5 тисячі доларів і майже 15 тисяч гривень", - повідомили виданню правоохоронці.

Про те, що в будинку побували злодії, Сергій Тарута дізнався тільки вранці, спустившись на перший поверх. За цим фактом порушено кримінальне провадження за статтею крадіжка.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...