Невідомі у балаклавах з автоматами у Києві розгромили кілька гральних закладів (фото)

Поліції вдалося затримати можливих зловмисників. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин події.

Фото:ІнформаторУ четвер вночі, 12 квітня, в Києві на вулиці Привокзальній група невідомих розгромила кілька гральних закладів. Інцидент стався близько 1:20. Всього постраждали три ігрові зали. Про це повідомляє Інформатор, зазначають Патріоти України.

Очевидці повідомили, що 10 нальотчиків приїхали на місце на Volkswagen Transporter. Їхні обличчя прикривали балаклави. Вони були озброєні автоматами, громили меблі, апаратуру і забирали гроші з кас.

Постраждалих в результаті інциденту немає. На місці події працювали оперативники.

У той же час поліцейські затримали 12 осіб, яких підозрюють у розбійному нападі на розважальний заклад на вулиці Андрія Малишка, йдеться в повідомленні Патрульної поліції України на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначається, виклик про напад надійшов на спецлінію 102 сьогодні вночі.

Очевидці події повідомили, що близько 20 осіб в масках забігли в приміщення закладу, розбили обладнання і, погрожуючи зброєю, заволоділи 10 тис. грн. Після цього зловмисники зникли на автомобілі Volkswagen в невідомому напрямку.

Інформація про зазначений транспортний засіб по радіозв'язку була передана всім екіпажам поліції. Через 20 хвилин на Лісовому проспекті патрульні зупинили схожий за орієнтуванням автомобіль.

На допомогу патрульним також прибули співробітники полку поліції особливого призначення. В автомобілі знаходилися 12 чоловік, ймовірно, причетних до розбійного нападу. Під час поверхневого огляду в салоні авто поліцейські виявили предмети, схожі на зброю, і гроші.

Всіх можливих зловмисників правоохоронці затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування всіх обставин події.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...