Німці вже на півдорозі до Москви: Харківський завод займеться модернізацією танків «Леопард»

За словами керівника заводу, він вже відвідав підприємства у Польщі, які займаються подібними роботами.

Танк "Леопард". Фото: newsbalt.ru.

ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД» може взяти участь у польському проекті модернізації танка "Леопард", що значно здешевить його в порівнянні з пропозиціями німецьких компаній. Про це повідомив в.о. директора заводу Олександр Пащенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, він уже відвідував польські підприємства WZM і BUMAR LABEDY, які займаються ремонтом і модернізацією бойових машин Т-72 і РТ-91, а також отримують замовлення для внутрішніх військ Польщі з ремонту і модернізації танка «Леопард». «Під час наступного робочого візиту обговоримо питання допомоги польській стороні не тільки в рамках нашого серійного агрегату, а і просування опції розробки нових систем для модернізації і поліпшення бойових характеристик даної техніки», - зазначив Пащенко.

Він повідомив, що в Польщі зустрівся з президентом і комерційним директором заводу WZL-2. «WZL-2 починає обслуговувати літаки марки Embraer. Ми розраховуємо, що зможемо стати постачальником деяких деталей для цього літака. Ми запрошені на спільну виставку, яку WZL-2 організовує в травні 2016 року, після чого буде можливість приступити до даних переговорів, щоб хоч на 1% загальної реалізації вийти на цей ринок», - заявив Пащенко.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...