"Нісенітниці, які поширюють вороги України": Геращенко відкинув одну з версій перестрілки у Княжичах

За словами радника, міністра МВС остаточні висновки можна буде робити тільки тоді, коли з'являться результати експертиз.

На місці трагедії у Княжичах. Фото: rian.com.ua.

Народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Антон Геращенко впевнений, що наступного тижня будуть результати балістичної експертизи щодо трагедії в Княжичах. Про це він сказав в інтерв'ю журналістам, передають Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

За його словами, поки що немає результатів балістичної експертизи, оскільки вони «не робляться за принципом, що треба швидше, до чергового телевипуску новин» їх провести. «Думаю, що наступного тижня вони будуть, - наголосив Геращенко. - Всі хочуть знати правду, що все-таки сталося в Княжичах». «Ми знаємо лише одне, що всі розповіді про те, що співробітники поліції самі грабували будинки і між собою там посварилися, - це повна нісенітниця, яка поширюється ворогами України», - додав радник глави МВС.

Нагадаємо, в ніч на 4 грудня в с. Княжичі Броварського району Київської області в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони і поліцією загинуло 5 правоохоронців. Група затримання карного розшуку і спецпідрозділу КОРД очікували в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників кримінальної розвідки захопили злочинці – сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників ДСО, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив у групу захоплення. Після перестрілки в Княжичах відсторонено від служби 25 поліцейських керівників трьох структурних підрозділів поліції Києва. Ці підрозділи брали участь у спецоперації із затримання членів банди, яких підозрюють у серії розбійних нападів на жителів столиці й Київської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...