Нова смертельна ДТП: Під Одесою п'яний водій в'їхав у групу підлітків, є жертви (фото)

Подія трапилася приблизно о третій годині ранку у населеному пункті Саврань.

На місці ДТП на Одещині. Фото: прес-служба Нацполіції.

У Савранському районі Одеської області п'яний водій на своєму авто наїхав на групу підлітків, які йшли по узбіччю. Про це повідомляє поліція Одеської області, передають Патріоти України.

Подія трапилася приблизно о третій годині ранку у населеному пункті Саврань. 26-річний водій Renault Laguna наїхав на чотирьох людей і зник з місця злочину. Три підлітка після наїзду потрапили в лікарню, а 15-річна дівчина померла на місці події.

Поліцейським вдалося затримати винуватця події по гарячих слідах в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...