Обережно, бабуся!: Пенсіонерка кинулась врукопашну за чотирилапого друга

Ох вже ці собачі екскременти! Прямо «купа розбрату» якась... Здавалося б, любиш дружка кудлатого - люби і пакетик носити за ним. Навіщо ж розводити навколо собакокакашкінськ?

«Господиня, дай пакетик!» Фото: krasnov74.ruМешканці одного з будинків в Кривому Розі викликали поліцейських через сварку і крики в під'їзді. На місці події з'ясувалося, що причиною сварки опинився пес породи чихуахуа, який, на думку однієї зі сторін, постійно паскудить під дверима, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

У письмовій заяві 64-річна сусідка господині тварини вказала, що остання випускає вихованця в під'їзд замість того, щоб вигулювати, а пес привчився гадити на килимок потерпілої. Ображена жінка пішла з'ясовувати стосунки з господинею собаки. В ході словесної перепалки молодша з пенсіонерок замахнулася на свою опонентку, яка, в свою чергу, сміливо відповіла «кривдниці» ударами і стусанами, мабуть, згадавши як в молодості займалася метанням молота. Тварина ж вирішила допомогти своїй господині і порвало незадоволеный сусідці штани.

Поліцейським довелося заспокоювати господиню тварини, а також відреагувати на письмову заяву потерпілої. 72-річну «спортсменку» відвезли в місцеве відділення поліції для подальшого розгляду справи.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...