Обіцяють таку ж долю Путіну: В Одесі під консульством Росії патріоти підсмажили “двоголового" бройлера (відео)

Представники руху Дмитра Яроша «ДІЯ», партії «Правий сектор» і одеського «Автомайдану» причепили півню, якого обскубли, другу голову і засмажили.

Активісті підсмажили "двоголову" курку. Фото: timer-odessa.net.

16 березня активісти ряду націоналістичних організацій провели своєрідний флешмоб під стінами Генконсульства РФ в Одесі з нагоди річниці приєднання Криму до Росії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на timer-odessa.net.

Так, представники руху Дмитра Яроша «ДІЯ», партії «Правий сектор» і одеського «Автомайдану» причепили півню, якого обскубли, другу голову і засмажили. «Настане час, коли ми такого ж півня підсмажимо в Криму, в Севастополі. Дуже хочеться, щоб Крим повернувся до нас, а ми повернулися до нього. А поки ми розминаємося... Ми показуємо пану Путіну, що він може бути так само підсмажений», - поділився з журналістами своїми сподіваннями лідер одеських« Автомайданівці », «євромайданівець» Євген Резвушкін.



Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...