Обіцяли нагородити посмертно: У Сирії знову загинув російський військовий

Військовослужбовець контрактної служби Микита Шевченко загинув у провінції Алеппо при виконанні завдання по супроводженню колони автомобілів Центру примирення ворогуючих сторін.

Після "допомоги" росіян. Фото: www.tvc.ru.

У сирійському Алеппо загинув російський військовослужбовець-контрактник. Про це повідомляє Міноборони Росії, передають Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Уточнюється, що військовослужбовець контрактної служби Микита Шевченко загинув у провінції Алеппо при виконанні завдання по супроводженню колони автомобілів Центру примирення ворогуючих сторін. Він слідував на автомобілі супроводу колони з продуктами харчування і водою для місцевих жителів. На в'їзді в населений пункт поруч з автомобілем стався підрив закладеного бойовиками саморобного вибухового пристрою.

"Російські військові медики на місці боролися за життя тяжко пораненого Микити, однак врятувати його не вдалося. Рядовий Микита Шевченко командуванням представлений до державної нагороди - посмертно", - йдеться в повідомленні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...