Оборона Широкиного: начальство скаржиться, що морпіхи "розбовталися" - не завжди чекають на дозвіл штабістів, щоб дати відсіч загарбникам (відео)

Морпіхи виявилися менш слухняними, ніж добровольці та намагаються відразу дати відсіч ворогу.

Українські морпіхи у Широкиному. Фото: korrespondent.net.

Українські бійці, які несуть службу в Широкиному розповіли, що перемир'я немає, а бойовики і регулярні російські війська здійснюють обстріли і провокації. Про це йдеться в сюжеті Hromadske.TV, передають Патріоти України.

"Батальйон морської піхоти, який зайшов сюди відразу після виведення добровольців, називають між собою бійці найменш дисциплінованим. Тут не завжди чекають команду згори, щоб дати бойовикам відсіч. Кажуть, мовляв, іноді її можна чекати півдня, а то й зовсім не дочекатися", - йдеться в сюжеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...