ОБСЄ переконалася в присутності бойовиків в Комінтерновому

Терористи не дозволили спостерігачам оглянути усе селище, але місцеві жителі все одно надали представникам місії важливу інформацію.

Російський бойовик на Донбасі. Фото: соцмережі.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ відвідала Комінтернове, що поблизу Маріуполя, для перевірки даних про присутність проросійських бойовиків "ДНР" в селищі. Про це йдеться в щоденній доповіді Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні за 28 грудня, опублікованій у вівторок, передають Патріоти України.

"У Комінтерновому СММ не зафіксувала озброєних людей або зброї, крім тієї, що була в бойовиків, які супроводжували місію. У той же час СММ бачила численні сліди від коліс і гусениць військової техніки на головній вулиці. "Члени "ДНР" з "охорони" не дозволили СММ пройти за межі головної вулиці з міркувань безпеки", - йдеться в документі.

У той же час в доповіді наголошується, що населення підтвердило спостерігачам ОБСЄ присутність бойовиків "ДНР" в Комінтерновому. "На блокпосту українських Збройних Сил на південний схід від селища СММ розмовляла з трьома цивільними, які йшли з Комінтернового, і вони зазначили, що "члени ДНР" все ще в селищі, де займають порожні будинки", - йдеться в доповіді.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...