Обтяжуюча обставина: До підозри Зайцевій додадуть ще один факт

Зараз слідчі опитують лікарів, щоб дізнатися, які саме ліки виписували дівчині.

Олена Зайцева. Фото: УНІАН.

Затриманому водію "Lexus" Олені Зайцевій, учасниці смертельної ДТП в Харкові, вручать змінене повідомлення про підозру, однак перекваліфіковувати статтю не будуть. Про це на брифінгу повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Чиж, передають Патріоти України.

"Скільки б у неї не було в крові наркотичних речовин або алкоголю, в рамках КК - це лише та обставина, що обтяжує покарання. Ми встановили, що у неї були в організмі наркотичні засоби і готуємо змінений проект підозри. Оголосимо підозру і вкажемо, що водій Зайцева перебувала в стані наркотичного сп'яніння", - сказав Сергій Чиж.

Як він зауважив, на зміну кваліфікації статті це не вплине, тому що наявність наркотичних засобів - тільки обтяжуюча обставина. Зараз слідчі опитують лікарів, щоб дізнатися, які саме ліки виписували дівчині.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...