Очної ставки не буде: Абромавічус покинув Україну, - Кононенко

Нардеп вимагав, щоб екс-міністра допитали за допомогою поліграфа.

Ігор Кононенко. Фото: zn.ua.

Екс-міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус покинув територію України, через що Національне антикорупційне бюро не зможе провести очну ставку між ним і народним депутатом від Блоку Петра Порошенка Ігорем Кононенком. Про це сам нардеп написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Пройшло два тижні, як я звернувся до НАБУ із клопотанням щодо проведення очної ставки між мною та міністром МЕРТ Айварасом Абромавічусом. Передбачалося, що вона могла б відбутися завтра, але, за моєю інформацією, її не буде через те, що пан Абромавічус виїхав за кордон.

Дуже шкодую, що слідчі дії сповільнюються. Бо вкотре повторюю, що хочу, аби істина була встановлена якнайшвидше, і тому пропонував в ході слідства пройти Абромавічусу через дослідження "поліграфом", а також - через перехресний допит. Дуже сподіваюсь, що Національне антикорупційне бюро знайде можливість не уповільнювати слідство через ухиляння Абромавічуса і суспільство отримає відповіді на всі питання", - написав Кононенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...