​"Одна хороша рота в районі Светлодарської дуги тихенько і без зайвої помпи наживила сепарську беху-"копійку" з СПГ", - Мартін Брест

Коли стратеги Путіна розробляли основи «гібриної війни», то і гадки не мали, чим це обернеться в Україні. Ворог прагнув зламати волю ЗСУ. Однак тямущі і вмотивовані українці переграли пихатих імперців і натомість самі «кошмарять» переляканих окупантів.

Яскравий приклад тому, як гине імперська бойова машина, в прямому та переносному сенсі, і що в нащадках грають гени Сагайдачного, Хмельницького, Кривоніса, Залізняка, Гонти, Петлюри, Махно, героїв Холодного Яру, Коновальця, Бандери та Шухевича проілюстрував ветеран АТО та волонтер, зазначають Патріоти України. Далі мовою оригіналу.

"Мєжду намі таєт льод", или то, о чем почему-то не говорят официально.

Військовослужбовці... Не. Не так.

Одна хорошая рота одного батальона, в районе Светлодарки, три дня назад тихенько и без лишней помпы наживила сепарскую бэху-"копейку" из СПГ.

Расстояние - чуть больше двух километров, корректировка "глазами" (квадриков у них нет).

Бэха "задолбала" своими ОГшками, стреляя из капонира - сепары решили, что они неубиваемые совсем, вот бессмертные прямо. Пехота обычно ржет со слова " бессмертные", поэтому притащила ящики с ОГ-9 до лаунчера и открыла вогонь. В рамках дотримання, ну и так далее.

Что хорошо в стрельбе из СПГ - курить не надо, пороховыми так надышишься - считай полпачки за раз выдул.

Судя по попаданию с такого расстояния и без корректировки с квадрика - спгшники в этой роте матёрые, бо а) попали в бэху и б) попали, судя по всему, хорошо. Сепары бэху долго тушили, потом пригнали вторую и уволокли бедняжку.

Это пехота, детка)))

Так как фото-и-видеодоказів нема, то и выплат, думаю, не будет. Но спасибо командир парням сказал, что уже есть гуд.

Слоган.

"Збройні Сили України. Стреляем, взрываем, убиваем, вобщем - меняем мир к лучшему".

Згідно останніх вимог керівних документів заборонено оприлюднювати інформацію стосовно, у тому числі, найменувань підрозділів, що беруть участь а АТО. Именно поэтому я не имею никакого права озвучивать, что трофей" уши бэхи" принадлежит 43-му окремому мотопіхотному батальону))

Роту и имена/позывные писать не буду. К сожалению. А хочется.

Пожалуйста, верьте в свою Армию. Другой у нас нет и не будет.

Джерело

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...