Окупанти "призначили" винними у підриві пам'ятника бойовикам у Луганську неповнолітніх

У Плотницького зазначили, що "злочинців" ще не знайшли, однак покарати пообіцяли на повну.

"Постраждалий" пам'ятник. Фото:https://dn.depo.ua/

У "ЛНР" заявили, що до підриву пам'ятника бойовикам в центрі окупованого Луганська причетні "неповнолітні злочинці, які діють під кураторством українських спецслужб". Про це заявив "міністр внутрішніх справ "ЛНР" Ігор Корнет, передають Патріоти України з посиланням на depo.Донбас.

Він звинуватив українські спецслужби в тому, що "вони вербують молодь, і навіть школярів".

"У спеціальних навчальних центрах вони проводять з дітьми навчання з мінно-вибухової справи, а після перекидають їх на території народних республік, де ті й здійснюють теракти", - заявив "міністр".

Корнет також зазначив, що "злочинців" ще не знайшли, однак покарати пообіцяли на повну.

"Хочу запевнити, що всі винні і причетні до останніх подій, незалежно від їхнього віку, будуть розшукані і покарані. Справедлива відплата чекає і організаторів терактів", - пригрозив терорист.

Як повідомлялося раніше, вночі 1 серпня 2017 року у центрі окупованого Луганська підірвали пам'ятник загиблим бойовикам "Они стояли за Родину".

Крім того, ввечері 1 серпня стало відомо, що відповідальність за підрив пам'ятника бойовикам взяли на себе так звані "луганські партизани".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...