"Он устал": У Києві потужна злива змила міст (фото)

​В результаті обвалу насипу шляхопроводу зупинився рух транспорту.

Фото:Facebook

У середу, 25 липня, на вулиці Олени Теліги у Києві внаслідок сильної зливи частково обвалився насип під конструкцією шляхопроводу через вулицю Кирилівську. Про це повідомляється на сторінці "ДТП.Kiev.ua" у Facebook, зазначають Патріоти України.

В результаті обвалу постраждали комунікації та магістральний оптоволоконний кабель. «Попередньо постраждалих немає. Чи порушена цілісність мосту так само наразі не відомо», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають ЗМІ, в результаті обвалу насипу шляхопроводу зупинився рух транспорту. У пробках також стоять трамваї. Головне управління ДСНС України у м.Києві також опублікувало оперативну інформацію щодо ушкоджень, які наробила негода у місті:На вул. Довнар-Запольського на проїжджу частину дороги впали 2 дерева.

Звільнили проїжджу частину від повалених дерев рятувальники. 6-ДПРЧ На пр. Перемоги, 53, повалений білборд. Щит упав на дах припаркованої автівки. Разом з тим, поряд на інший автомобіль упало дерево. Працювали на місці події бійці 18-ДПРЧ. Крім того випадки, де задіяні працівники інших аварійно-рятувальних служб• на вул. Гарматна, 2, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА.• на вул. Дегтярівській, 21, прибрано 1 дерево працівниками КАРС КМДА.

Інформація щодо підтоплень: • провели відкачування води із Солом'янського суду, вул. Шутова, задіювались рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини (ДПРЧ).

• проводяться роботи по відкачуванню води із підземного переходу, пр. Перемоги. працюють рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення .

• проводяться роботи по відкачуванню води із проїжджої частини дороги на перехресті вул. Теліги та вул. Щусєва. Задіяні рятувальники 6-ДПРЧ та КАРС КМДА

• проводяться роботи по відкачуванню води із підземного переходу а районі Шулявського мосту на пр. Перемоги. Працюють бійці6-ДПРЧ.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...