"Ось чому її не вистачає": Окупаційна влада Криму звинуватила мешканців в крадіжці води

За словами чиновників-колаборантів, жителі прилеглих районів почали самостійно розпоряджатися водою з Північно-Кримського каналу.

Води в Криму не вистачає вже давно. Фото: QHA.

"Чиновники" і російська поліція відловлюють жителів східної частини Криму, які "самостійно розпоряджаються водою з Північно-Кримського каналу". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Інформатор.

"Дефіцит води в Криму призвів до того, що жителі прилеглих районів почали самостійно розпоряджатися водою з Північно-Кримського каналу", - заявили в окупаційній адміністрації. «Сьогодні по тому тракту, який ми подаємо, втрати становлять від 15% до 18%. Але в цій цифрі відсотків 20 - це те, що ми не можемо відстежити, що говорить про несанкціонований відбір», - заявив представник окупантів.

Також раніше жителі Армянська повідомили, що вже кілька місяців з водопровідних кранів з перебоями тече тільки іржава брудна рідина, однак окупаційна влада міста відмовилася вирішувати проблему, заявивши, що з водопостачанням все нормально і звинуватила мешканців у брехні. Одночасно з цим, окупанти повідомили про загрозу надзвичайної ситуації природного характеру, яка має відношення водозабезпечення міст півострова. Нагадаємо, раніше окупаційна влада порекомендувала кримчанам менше користуватися електрикою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...