"Откуда дровишки?": В Удмуртії чоловік замість палива придбав... автомати Калашникова (фотофакти)

Продавцем незвичного товару став водій вантажівки з заводу «Іжмаш», який віз ящики на сміттєзвалище.

Чоловік хотів придбати тільки ящики. Фото: соцмережі.

Житель Удмуртської Республіки (РФ) хотів купити порожні дерев’яні ящики, а натомість обзавівся 79-ма автоматами Калашникова та 253-ма магазинами до них. Про це російський правозахисник Владислав Юсупов написав на своїй сторінці в соцмережі, передають Патріоти України.

Чоловік, який здійснив неочікувану покупку, хотів придбати порожні дерев’яні ящики, щоб розрубати їх на дрова. Проте, майже за безцінь придбав не тільки дрова, а й купу зброї та боєприпасів.

«Він всього лише хотів купити дерев'яні ящики, щоб пустити їх на дрова. Але, сам того не знаючи, чоловік уклав дуже вигідну угоду - всього за 500 рублів він придбав 60 ящиків, всередині яких виявилися 79 автоматів Калашникова і 253 магазини до них», - написав Юсупов.

Повідомляється, що продавцем незвичного товару став водій вантажівки з заводу «Іжмаш», який віз ящики на сміттєзвалище. Він вирішив банально заробити кілька зайвих рублів на речах, які й там призначені на викид.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...