Оце так: Арештована "санінструктор з Росії" може виявитися агентом ФСБ

У полку "Азов" про "російського санінструктора" нічого не відомо.

Затримана Анастасія Леонова. Фото: соцмережі.

У справі про арешт Анастасії Леонової, яка називає себе добровольцем-санінструктором "Азова", з'явилися нові подробиці: "азовці" не бачили цієї дівчини у своїх рядах, а в її справі з'явилася згадка Федеральної служби безпеки Росії. Так, користувач Ленка Мосійчук на своїй сторінці ВКонтакте заявила, що в санітарній службі полку "Азов" на передовій ніколи не було іноземців, передають Патріоти України.

"Ця дівчина до" Азову "не має ніякого відношення. У наших рядах такої не було. Можливо, вона, як і інші з "Правого Сектора", представляються "Азовом", але в "Азові" ноги її не було, тим більше з нами на передовій", - розповіла вона.

Інший користувач Facebook, Дмитро Левинський, з посиланням на заяви "контрсистемщиків з СБУ", повідомив, що і саму заарештовану, і журналіста, який першим розповів про її затримання, пов'язують з ФСБ Росії. "Коротше, така справа. Хлопці з Москви, які тру контрсистемщики, а не кишенькова опозиція, кажуть що про цю дівку, що взяло СБУ, ніколи раніше не чули. Вперше дізналися з публікацій, і від Левковича", - заявив він.

Крім того, "самого Левковича теж вважають ФСБшником після деяких його дивних дій і подій". "Загалом є всі підстави вважати цю чуху цілком реальним агентом. Ну і Левковича - теж", - резюмував Левинський.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...