"Партія iмбецилiв випущена в доросле життя": Російські випускники шокували мережу постановкою з "Путіними" (відео)

Усі діти виступили на відео у масках із зображенням президента РФ Володимира Путіна на обличчях.

Випускний у Росії. Фото: скріншот з відео.

У мережі з'явилося відео з випускного в одній із російських шкіл, де діти виступають у масках із зображенням президента РФ Володимира Путіна. Відео опубліковане на YouTube, передають Патріоти України.

"Формат вірусного ролика, про який будуть говорити все і в різних ключах. Глибокий сенс у ролику шукати безглуздо. Вважайте це постановкою, що показує, як випускники можуть знятися в кліпі, не виходячи з заданих образів", — зазначено у коментарі до відео.

"І ці люди звинувачують нас у фашизмі?" — коментує відео блогер Денис П'ятигорець на своїй сторінці в Facebook. "Рашко-Зомбі — це не в переносному сенсі, виявляється..." — зазначає у своєму Facebook український блогер, який пише під ніком Alex N Alex Noyt.

"Зомбі? Ні, не чув...", "Це сильніше "Харе Крішна" буде", "Немає слів. Просто клубок у горлі і невіра в очах. Зомбоване стадо, а не брати", "Вони всі збожеволіли???", "Якийсь старий, забутий, страшний фільм, зомбіленд", "Дебілізм — це діагноз!", "Їх не скоро вилікують", "Кретини якісь", "Сектанти", "Шок", "В номінації "Треш року" це відео займає перше місце з величезним відривом", "Путінський шабаш", "Оскар за режисуру. Партія iмбецилiв випущена в доросле життя", — коментують відео інші користувачі Facebook.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...