Передчуття "голодних бунтів": В російському супермаркеті покупці побились через акційний цукор (відео)

Багато хто засудив дії людей, кажучи, що 5 кілограмів вистачить на багато місяців та й знижка не настільки істотна.

Бійка за цукор в Омську. Фото: скріншот з відео.

У російських соціальних мережах активно обговорюють ролик, знятий в одному з гіпермаркетів Омська під час акції з продажу цукру. Величезна кількість людей буквально "б'ється за кілограми". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Город 55".

Містяни розповіли подробиці акції: "Дають 5 кілограмів в одні руки з 12 по 14 травня". На ролику видно, як охочі купити цукор пробиваються крізь щільний натовп людей середнього і старшого віку. "Щасливчики" складають щільні червоні мішечки в порожні кошики.

Деяким це нагадало чергу за дефіцитом за радянських часів. Багато хто засудив дії людей, кажучи, що 5 кілограмів вистачить на багато місяців та й знижка не настільки істотна: "Не за 3 копійки продають". Інші, практичніші містяни, зауважували, що напередодні сезону збору ягід у садах "кожен кілограм для варення на рахунку", й нагадали: "У пенсіонерів пенсія мізерна, треба якось жити". Інші зазначили, що "народ просто повівся на халяву" і "Омськ знову розсмішив усю Росію". Нагадуємо, раніше Омськ прославився "битвою за мандарини" в одному з супермаркетів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...