Переганяють бронетехніку і стріляють по силах АТО: Тимчук про нові загрози з боку терористів на сході

Бойовики використовують стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети і навіть заборонені Мінськими угодами важкі міномети.

Російські бойовики. Фото: Укрінформ.

Бойовики і російські військові продовжують активно обстрілювати позиції сил АТО в районі Горлівки, використовуючи стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети і навіть заборонені Мінськими угодами важкі міномети. Про це нардеп, координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці Facebook, передають Патріоти України.

За даними військового експерта, підрозділи терористів з району Селища 6-7 і району відвалів на Мічуріна (Горлівка) протягом доби кілька разів відкривали вогонь по опорному пункту сил АТО в районі Майорського (стрілецьке озброєння і гранатомети, в основному АГС-17). Також зафіксовано використання противником 82-мм мінометів, південніше даного опорного пункту фіксувалися розриви 120-мм мін (до 6 штук).

По опорному пункту українських військ на північний схід від Троїцького з боку Калинового вели вогонь "блукаючі" 82-мм міномети. Також на даній ділянці бойовики вели вогонь із стрілецької зброї та АГС-17. Фіксувалося переміщення двох БМП-2 в посадці на передній лінії (вогонь не відкривали).

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...