Перекидають кадрових військових: Москва готує масштабну провокацію на Донбасі

До складу ДРГ будуть залучатися професійні кадрові військовослужбовці РФ, які будуть відкривати вогонь не тільки в сторону позицій ЗСУ, а й по тимчасово окупованій території.

Російські військові на Донбасі. Фото: ipress.ua.

З оперативних джерел стало відомо, що підтримувані Росією терористи протягом 9-10 березня готують чергові провокації дії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр АТО.

Згідно з повідомленням, саме після потужних цілеспрямованих обстрілів із заборонених видів важкого озброєння по позиціях ЗСУ на Донецькому напрямку поблизу н.п. Опитне, Піски, Красногорівка, Майорське, Луганське та Зайцеве, злочинці планують організувати висунення декількох диверсійно-розвідувальних груп російських найманців.

Відомо і те, що до складу ДРГ будуть залучатися професійні кадрові військовослужбовці РФ. У свою чергу вони будуть відкривати вогонь не тільки в сторону позицій ЗСУ, а й по тимчасово окупованій території для того, щоб в подальшому звинуватити ЗСУ в недотриманні режиму тиші і зриві повного виконання Мінських домовленостей.

Таким чином вкотре НЗФ здійснюють варварські спроби провокувати і зірвати Мінські домовленості, які є основою для мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Крім цього бойовики роблять спроби дискредитації переговорного процесу з української сторони. У свою чергу ЗСУ демонструють максимальну стриманість. "Сила духу воїнів, які б'ються за рідну землю, набагато потужніша, ніж брехливі і провокаційні дії агресора", - підсумували в прес-центрі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...