Перестрілка під Черкасами: Поліція повідомила про ліквідацію Сергія Лещенка (фото 16+)

За словами речника МВС, за своє коротке нікчемне життя - неповні 30 років - Сергій Лещенко з Одещини встиг взяти активну участь у банді, яку оперативники та поліція Кіровоградщини назвали "балтійці".

Бандита Лещенка застрелили під час затримання. Фото: прес-служба поліції.

Глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко розкрив особу загиблого вчора у перестрілці з бійцями закону спецпризначення Національної поліції КОРД у Черкаській області. Новину передають Патріоти України.

"Це - такий собі Сергій Лещенко. Зареєстрований у Балтському районі на Одещині. Мешкав на Київщині. Ще живий. І вже смертельно поранений. Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРД - Корпус Оперативно-Раптової Дії Національної поліції України, що були у засідці - за це від них у відповідь сам отримав дві кулі: у ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги", - написав Шевченко у Facebook.

За словами речника МВС, за своє коротке нікчемне життя - неповні 30 років - Лещенко встиг взяти активну участь у банді, яку оперативники та поліція Кіровоградщини назвали "балтійці". На її рахунку - понад 10 серійних епізодів зухвалих збройних розбоїв на Київщині, Кировоградщині, Житомирщині, Рівненщині. Серед жертв банди різні люди: і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни.

"Завтра зранку - інші цікаві деталі операції з ліквідації зухвалої банди "балтійців" оперативниками Департамент карного розшуку Національної поліції України. А доля цього бандита Сергія Лещенка та його поплічників хай стане іншим наукою", - додав Шевченко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...