Перестрілка у Харкові: Активісти збираються штурмувати відділ поліції

Конфлікт стався через різні погляди щодо нинішньої блокади торгівлі з самопроголошеними республіками Донбасу.

На місці перестрілки у Харкові. Фото: соцмережі.

У Харкові почала загострюватися ситуація внаслідок перестрілки між представниками батальйону «Донбас» і активістами руху «Східний корпус». У відділі поліції, де утримуються затримані після перестрілки, готуються до можливого штурму, туди прибувають нові сили поліцейських. Про це інформує місцевий журналіст Павло Федосенко, передають Патріоти України.

«У «швидкій» поліція постійно робить спроби прорватися в палату до ледь живого «східняка», якого вчора поранили на Олексіївці. ... У Московському відділі поліції, де утримуються затримані, готуються до можливого штурму, туди стягуються збройні правоохоронці», - написав він у соцмережі.

Як відомо в харківському районі Олексіївка сталася перестрілка в результаті якої була поранена одна особа. Відомо, що це сталося через конфлікт між представниками батальйону «Донбас» і активістами руху «Східний корпус». Представник «Східного корпусу» Олег Ширяєв розповів, що конфлікт стався через різні погляди щодо нинішньої блокади торгівлі з самопроголошеними республіками Донбасу. Пізніше в «Донбасі» повідомили, що не мають ніякого відношення до згаданої перестрілки, а інформацію про їх причетність назвали неправдивою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...