Перевертні в мундирах: У Львові за масові злочини затримали поліцейських

Всього зафіксовано 20 випадків вчинення злочинів поліцейськими одного відділення.

Залізничний вокзал у Львові. Фото: Mapio.net.

На головному залізничному вокзалі Львова вночі 26 лютого правоохоронці затримали трьох поліцейських, яких підозрюють у скоєнні масових злочинів. Про це повідомляє Zaxid.net, передають Патріоти України.

Подробиці затримання розповіла речник головного управління прокуратури Львівської області Мар'яна Гайовська. "Мова йде про співробітників чергової частини відділу моніторингу одного з відділів поліції ГУНП Львівщини, які здійснювали свою протиправну діяльність на території залізничного вокзалу Львова. Вони вимагали та отримали неправомірну вигоду за непритягнення до адміністративної відповідальності у розмірі 8000 грн", - розповіла вона.

При цьому спікер зазначила, що всього зафіксовано 20 випадків вчинення злочинів поліцейськими цього відділення. Серед них тортури та здирництва. "В даний час завершено проведення невідкладних слідчих дій та обшуків за адресами проживання 13 поліцейських, під час яких вилучено грошових коштів на суму близько 5000 доларів і особисті речі пограбованих осіб", - додала Гайовська. За інформацією видання "Форпост", спочатку були затримані шестеро поліцейських, але після допиту троє були відпущені.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...