"Перші "ластівки" від президентської команди": У Саакашвілі заявили про стеження за його політичною силою (відео)

Давид Сакварелідзе стверджує, що подібні інциденти наводять його на думку - партія рухається у вірному напрямку.

Давид Сакварелідзе. Фото: Фокус.

Давид Сакварелідзе, екс-заступник генпрокурора України і соратник колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі, який оголосив про створення нової партії "Рух нових сил", заявив про стеження СБУ за представниками ініціативної групи майбутньої політсили. Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе, передають Патріоти України.

"Перші "ластівки" від президентської команди за дорученням заступника голови СБУ Демчини вже заметушилися після того, як ми запросили своїх однодумців у наш київський офіс. Я особисто проти цих оперів СБУ нічого не маю, але стає сумно через те, що замість захисту українців, нашого суспільства та держави Президент Порошенко перетворив цю службу в політичну поліцію, яка займається стеженням, прослуховуванням і спробою дискредитації його політичних опонентів", - написав він.

"Це ще раз підтверджує, що ми рухаємося у правильному напрямку! Перемога за нами і вже зовсім скоро! Я вам обіцяю, що ці хлопці займатимуться своєю безпосередньою роботою, а не цим маразмом", - зазначив Сакварелідзе.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...